Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g325kcal0.5g0.2g36.4g0g
Sokeri 61g247kcal0g60.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g64g219kcal1.6g53.5g0.3g1.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.8g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g72g222kcal4.2g10.7g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2232kcal28g259.4g121.4g5.6g
Valittu annoskoko313g1116kcal14g129.7g60.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g558kcal7g64.9g30.4g1.4g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047