Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton117g115kcal25.8g0g1.2g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g5.9g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g468kcal55.6g18.2g19g7g
Valittu annoskoko313g234kcal27.8g9.1g9.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g117kcal13.9g4.6g4.8g1.8g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422051