Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g133kcal0.2g0.2g14.6g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g102kcal3g20.8g0.4g1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%91g59kcal10g3.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml9g1.9kcal0.7g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.6g12kcal0g3g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g124kcal0.7g1.1g12.8g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 66g45kcal0.5g10g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1213kcal40.4g113.2g64.6g3.2g
Valittu annoskoko312g607kcal20.2g56.6g32.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g303kcal10.1g28.3g16.2g0.8g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284