Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty143g201kcal7.4g40g1g4.9g
Chorizo makkara, annos 100g96g248kcal10.5g4.8g21g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)60g12kcal0.4g2.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.4g2.3kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g991kcal37g95.6g51.2g10g
Valittu annoskoko313g496kcal18.5g47.8g25.6g5g
Annoskoko puolitettuna156g248kcal9.3g23.9g12.8g2.5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332