Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g113g281kcal19.1g0g22.5g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g32g104kcal4.5g0.2g9.6g0g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g48g17kcal2.2g1g0g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g40g24kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)40g34kcal0.4g1.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g946kcal54.4g13g73.2g4.4g
Valittu annoskoko313g473kcal27.2g6.5g36.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g236kcal13.6g3.3g18.3g1.1g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2.1g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393