Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 67g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,367g44kcal7.4g2.8g0.2g0g
Tomaatti 59g14kcal0.3g2g0.2g0.8g
Mozzarella juustoraaste, valio14g39kcal3.5g0g2.8g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g14g14kcal2.7g0.3g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 77g21kcal1.4g2.2g0.4g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g478kcal47.8g16.2g22.8g5g
Valittu annoskoko313g239kcal23.9g8.1g11.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal12g4.1g5.7g1.3g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.6g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424284