Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 240g202kcal43.9g0g2.6g0g
Pekoni rasvainen 34g127kcal4g0g12.5g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.4g0.2kcal0g0g0g2g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g738kcal102.6g1.2g35.6g4.4g
Valittu annoskoko313g369kcal51.3g0.6g17.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g185kcal25.7g0.3g8.9g1.1g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900