Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g82g88kcal19.6g0.8g1.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g82g56kcal1.3g12.2g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g41g16kcal0.4g3.3g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g16g59kcal4.4g8.5g0.5g1.5g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g3.3g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.6g5.5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g456kcal51.8g51.6g4.6g3.2g
Valittu annoskoko313g228kcal25.9g25.8g2.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g114kcal13g12.9g1.2g0.8g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.3g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928