Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 138g281kcal24.7g0g20.4g0g
Linssi, punainen, Go Green69g224kcal16.6g33.8g0.7g8.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.5g9kcal0.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1086kcal85g79.8g43.8g21.2g
Valittu annoskoko313g543kcal42.5g39.9g21.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna156g271kcal21.3g20g11g5.3g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122