Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.4g6.1kcal0.3g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g61g25kcal0.9g5g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)49g81kcal1.5g2g7.3g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g98g118kcal13.7g1.2g0.4g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper10g71kcal0.1g0.1g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.7g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g2.9g8.2kcal0.3g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g648kcal35g26g32.6g0.4g
Valittu annoskoko312g324kcal17.5g13g16.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g162kcal8.8g6.5g8.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.2g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761