Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)95g114kcal2.8g3.9g9.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.40g140kcal5.3g27.2g1g1.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Tonnikala vedessä 71g74kcal15.9g0g1.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%20g56kcal5.8g0.5g3.4g0g
Katkarapu 24g16kcal3.4g0g0.3g0g
Oivariini, 751.2g8kcal0g0g0.9g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g24g2.8kcal0.3g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g919kcal75.4g64.4g39.2g3.4g
Valittu annoskoko312g460kcal37.7g32.2g19.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g230kcal18.9g16.1g9.8g0.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842