Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 24g3kcal0.3g0.2g0g0.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g7.2g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 121g24kcal0.6g4.7g0.1g0.7g
Cantaloupe meloni60g12kcal0.4g2.5g0.1g0.5g
Mansikka 60g28kcal0.3g5.1g0.1g1.1g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g24g78kcal5.3g0.4g6g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g3.4g3.2kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g482kcal14.4g27.6g32.8g5.6g
Valittu annoskoko313g241kcal7.2g13.8g16.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal3.6g6.9g8.2g1.4g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189