Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 165g46kcal2g6.7g0.3g3.5g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g22g6.8kcal0g2.2g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g221kcal4.2g46g0.6g7g
Valittu annoskoko313g111kcal2.1g23g0.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g55kcal1.1g11.5g0.2g1.8g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227