RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 172g185kcal32.8g0g5.9g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 35g10kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 69g113kcal1.9g1.9g10.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g17g46kcal1.5g8.8g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g719kcal75.4g23.2g33.4g6.4g
Valittu annoskoko313g360kcal37.7g11.6g16.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g180kcal18.9g5.8g8.4g1.6g
Arvot/100g100g115kcal12.1g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489