Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 171g50kcal1g9g0.3g3.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%85g230kcal14.5g0g19.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.4g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g138kcal0g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g878kcal33g24.8g71g8.2g
Valittu annoskoko313g439kcal16.5g12.4g35.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g220kcal8.3g6.2g17.8g2.1g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650