Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g85g102kcal16.1g0g4.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Tomaattimurska 169g50kcal0.9g9g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.3g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.3g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g467kcal36.6g26.2g22g8.4g
Valittu annoskoko312g234kcal18.3g13.1g11g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g117kcal9.2g6.6g5.5g2.1g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070