Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen26g185kcal0g0g20.5g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl64g231kcal7.7g45.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 51g44kcal1.6g2.3g3.1g0g
Vadelma 103g42kcal1g4.2g0.8g3.8g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1408kcal27.8g184g57.2g7.6g
Valittu annoskoko313g704kcal13.9g92g28.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g352kcal7g46g14.3g1.9g
Arvot/100g100g225kcal4.4g29.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431375