Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g11g3.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Maa-artisokka 45g20kcal0.2g3.7g0.1g1.8g
Lehtiselleri 7.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 28g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g160kcal3g22.6g4.8g6.2g
Valittu annoskoko312g80kcal1.5g11.3g2.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g40kcal0.8g5.7g1.2g1.6g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404