Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)136g172kcal25.8g4.6g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta4.5g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kevytkerma91g109kcal2.9g4.1g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g690kcal59.4g25.8g38.8g3g
Valittu annoskoko312g345kcal29.7g12.9g19.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g173kcal14.9g6.5g9.7g0.8g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787