Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g112g67kcal1.7g14.6g0.1g1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g22g4.5kcal0.3g0.7g0g0g
Seiti x-tra89g71kcal15.2g0.9g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g76kcal0.4g0.7g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g521kcal35.8g34.4g26.4g2g
Valittu annoskoko313g261kcal17.9g17.2g13.2g1g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal9g8.6g6.6g0.5g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842