Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 53g13kcal1g1.2g0.2g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g26g32kcal0.9g0.9g2.6g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g53g63kcal1.2g2.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g439kcal24.2g18.8g28.6g5.6g
Valittu annoskoko313g219kcal12.1g9.4g14.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal6.1g4.7g7.2g1.4g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482