Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g70g278kcal16.7g1g22.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g17g67kcal5.7g0g4.9g0g
Ricotta, Castelli87g148kcal11.3g2.2g10.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)52g83kcal1.4g1.4g7.8g0g
Kananmuna kuoreton 57g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Voi 17g126kcal0.2g0.1g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1650kcal87.6g26.2g132.2g1.2g
Valittu annoskoko313g825kcal43.8g13.1g66.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g412kcal21.9g6.6g33.1g0.3g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194