Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 210g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%84g101kcal2.4g3.8g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g536kcal13.4g75.2g17.6g5.2g
Valittu annoskoko313g268kcal6.7g37.6g8.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal3.4g18.8g4.4g1.3g
Arvot/100g100g86kcal2.1g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456