Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g63kcal5g0g4.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g113kcal9.4g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi12g42kcal0.7g9.1g0.2g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kaali, valkokaali106g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g627kcal34.6g28.8g41g5.8g
Valittu annoskoko312g313kcal17.3g14.4g20.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal8.7g7.2g10.3g1.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.6g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978