Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Basilika, tuore 8.2g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g136g177kcal17.9g0.4g11.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g106kcal0g0g11.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g29kcal0.8g5.2g0.2g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %24g42kcal5.1g0.2g2.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g18g46kcal5.3g0.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g851kcal61g21g57g5.2g
Valittu annoskoko312g426kcal30.5g10.5g28.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g213kcal15.3g5.3g14.3g1.3g
Arvot/100g100g136kcal9.8g3.4g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202