Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 115g120kcal25.7g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )23g12kcal0.1g2.8g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 33g44kcal0.9g1.1g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g480kcal60.2g23.2g15.4g2.6g
Valittu annoskoko312g240kcal30.1g11.6g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g120kcal15.1g5.8g3.9g0.7g
Arvot/100g100g77kcal9.6g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341