Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.4g0.2g1g
Jauheliha, sika-nauta 74g163kcal12.9g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 92g17kcal0g2.8g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g36kcal3.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g620kcal38.4g43.8g31.6g2.8g
Valittu annoskoko312g310kcal19.2g21.9g15.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal9.6g11g7.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal6.1g7g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978