Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 79g28kcal3.6g1.5g0.2g2g
Purjosipuli 32g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g258kcal18.2g19.4g9.8g7g
Valittu annoskoko313g129kcal9.1g9.7g4.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal4.6g4.9g2.5g1.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046