TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 15g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)38g58kcal9.6g1.1g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Persilja3.1g0.4kcal0g0g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.6g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Spaghetti myllynparas3.1g11kcal0.4g2.1g0g0.1g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g52g60kcal4.2g7.8g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g318kcal30.4g29.2g6.4g12g
Valittu annoskoko313g159kcal15.2g14.6g3.2g6g
Annoskoko puolitettuna156g80kcal7.6g7.3g1.6g3g
Arvot/100g100g51kcal4.9g4.7g1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436481