Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 57g129kcal10.7g0g9.6g0g
Porkkanaraaste 200g52g14kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g3.1g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)39g33kcal0.4g1.4g2.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g22g86kcal6.4g0.4g6.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g17.9g0.3g0.9g
Tomaattimurska 63g19kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g876kcal49.8g53.6g49.2g7.4g
Valittu annoskoko312g438kcal24.9g26.8g24.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g219kcal12.5g13.4g12.3g1.9g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260