Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 84g192kcal16g0g14.3g0g
Tomaattimurska 204g60kcal1.1g10.8g0.4g3.9g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.6g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g57kcal3.9g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g662kcal42g24.2g42.2g7.8g
Valittu annoskoko313g331kcal21g12.1g21.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal10.5g6.1g10.6g2g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425