Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g84g221kcal14.6g0g16.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g24kcal1g5.6g0.3g0.3g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g23g19kcal1.1g2.8g0.2g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g59g183kcal8.2g0.6g16.5g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g27g52kcal1.1g7.1g2g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g20g74kcal5g0g5.8g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g48g33kcal0.2g7.5g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi21g5.5kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1223kcal63g49.2g83.2g0.6g
Valittu annoskoko313g612kcal31.5g24.6g41.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g306kcal15.8g12.3g20.8g0.2g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667