Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 69g222kcal18.5g0g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, tumma 69g249kcal9.3g45.5g2.1g4.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g61kcal4.1g0g4.8g0g
Tomaattipyree (Felix)17g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.8g0.1g3.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g87g11kcal1.3g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1235kcal77.6g100.2g55.8g8.4g
Valittu annoskoko313g618kcal38.8g50.1g27.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g309kcal19.4g25.1g14g2.1g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710