Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g85g17kcal1.5g1.9g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow85g17kcal2.5g1.7g0g2.1g
Kesäkurpitsa34g5.8kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Juusto, Valio arkijuusto24g79kcal6.4g0g5.7g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g68g82kcal1.6g3.3g6.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g17g48kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g495kcal30.6g15.4g33.4g4.6g
Valittu annoskoko313g247kcal15.3g7.7g16.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal7.7g3.9g8.4g1.2g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207