Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 81g135kcal13.6g0g8.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g69g47kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Porkkana, raaka, annos 100g42g12kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g6.8g8.2kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%27g30kcal0.7g0.7g2.7g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.6g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g510kcal32.4g29g28.4g3.8g
Valittu annoskoko312g255kcal16.2g14.5g14.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal8.1g7.3g7.1g1g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264