Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 82g67kcal1.3g13.8g0g2.5g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g165g230kcal31.3g0g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g727kcal76.4g29.4g31.8g5.6g
Valittu annoskoko312g364kcal38.2g14.7g15.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g182kcal19.1g7.4g8g1.4g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339