Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana202g348kcal36.2g1g22.2g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g20g63kcal0g15.6g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g20g79kcal0g19.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g20g67kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)20g17kcal1.9g2.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz10g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g10g23kcal0.6g2.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1229kcal78.4g89.4g46.8g0.8g
Valittu annoskoko312g614kcal39.2g44.7g23.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g307kcal19.6g22.4g11.7g0.2g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727