Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g127g106kcal1.4g23.2g0.5g2.3g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g42g258kcal8.9g2.9g23.6g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g14g56kcal2.8g7.3g1.7g4.5g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g3.5g10kcal0g0.4g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g7g0kcal0g7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.9g25kcal1.2g1.6g1.4g1.4g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g12g64kcal0.6g6.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1273kcal49.6g100.2g77.8g16.4g
Valittu annoskoko312g636kcal24.8g50.1g38.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna156g318kcal12.4g25.1g19.5g4.1g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520