J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g79g131kcal15.9g0g7.9g0g
Makaroni ( tumma Torino )60g209kcal10.7g35.1g2.3g3.6g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Milbona Maito rasvaton119g39kcal3.9g5.8g0g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g7.9g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g909kcal67.2g85.8g32.6g8g
Valittu annoskoko313g455kcal33.6g42.9g16.3g4g
Annoskoko puolitettuna156g227kcal16.8g21.5g8.2g2g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750