Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 73g24kcal0.4g4g0.1g1.9g
Sokeri 42g169kcal0g41.5g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g29g102kcal0.5g26g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 63g79kcal7g0.2g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41g0.7g2g
Grahamjauho 12g38kcal1.2g7.1g0.3g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g7g23kcal0.6g4.3g0.1g1.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 23g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1636kcal31.6g255.8g51.2g12.8g
Valittu annoskoko312g818kcal15.8g127.9g25.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g409kcal7.9g64g12.8g3.2g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604