Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)47g16kcal0.2g3.2g0.1g0.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)138g192kcal15.3g0.6g14.3g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.6kcal0g2.1g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.2g0.7g2g
Rypsiöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1515kcal42.6g194.2g61.2g5.4g
Valittu annoskoko313g758kcal21.3g97.1g30.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g379kcal10.7g48.6g15.3g1.4g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566