Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 148g88kcal14.5g4.4g0.6g0g
Sokeri 25g102kcal0g25.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai38g134kcal4.6g27.3g0.8g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 98g139kcal12.2g0.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g950kcal62.6g120g22.8g2.4g
Valittu annoskoko313g475kcal31.3g60g11.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g237kcal15.7g30g5.7g0.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104