Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana95g164kcal17.1g0.5g10.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g18g22kcal4.8g3.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Lanttu 36g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 60g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g30g33kcal0.9g1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g581kcal49.6g37.4g27.8g5g
Valittu annoskoko313g291kcal24.8g18.7g13.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal12.4g9.4g7g1.3g
Arvot/100g100g93kcal7.9g6g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142