TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g92g125kcal20.3g0g4.6g0g
Tomaattimurska 92g27kcal0.5g4.9g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen35g8.9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Paprikajauhe 2.3g7.4kcal0.3g0.4g0.3g0.9g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g23g16kcal1.8g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g523kcal48.6g32.4g20g8.4g
Valittu annoskoko313g262kcal24.3g16.2g10g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g131kcal12.2g8.1g5g2.1g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755