Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g329kcal0.5g0.2g36.8g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g57g317kcal4.5g21g23.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g113g385kcal2.8g94g0.6g2.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.5g0g0g
Siirappi 32g96kcal0g23.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2656kcal22.4g356.4g128.2g6.2g
Valittu annoskoko313g1328kcal11.2g178.2g64.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g664kcal5.6g89.1g32.1g1.6g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785