Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 85g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g32g4.4kcal0.6g0.1g0.2g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g21g36kcal0.4g1.1g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g143kcal10g6.2g7.4g4.4g
Valittu annoskoko313g72kcal5g3.1g3.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g36kcal2.5g1.6g1.9g1.1g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026