Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Aura Gold homejuusto, Valio25g85kcal5g0g7.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%28g33kcal0.8g1.2g2.8g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g2.8g6.9kcal0.2g0.6g0.4g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.1g4.7kcal0g1g0g0g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g342kcal22g11.6g21.4g5.6g
Valittu annoskoko313g171kcal11g5.8g10.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g86kcal5.5g2.9g5.4g1.4g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450675