Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)129g144kcal15.9g2.5g7.6g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 65g49kcal1.2g10g0.1g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lanttu 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g434kcal35.8g33.2g15.8g6.6g
Valittu annoskoko313g217kcal17.9g16.6g7.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g109kcal9g8.3g4g1.7g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201