Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g51g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g23g82kcal2.8g16.6g0.5g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki70g77kcal17.5g0.4g0.7g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste27g96kcal7.7g0.5g7.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g47g75kcal3.7g1.9g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g871kcal82.4g48.8g40.2g1.4g
Valittu annoskoko313g435kcal41.2g24.4g20.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g218kcal20.6g12.2g10.1g0.4g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850