Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g84g29kcal0.8g5.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Nautajauheliha 15%67g137kcal12g0g10g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 8.3g31kcal1.9g0g2.7g0g
Munakoiso 125g28kcal0.6g3.9g0.3g3.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.3g17kcal0.1g0.2g1.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g524kcal31.4g22.2g32.8g7.6g
Valittu annoskoko313g262kcal15.7g11.1g16.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g131kcal7.9g5.6g8.2g1.9g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465